"KOERS" in Lummen: LOOPFIETSJESRACE

wk loopfiets

HIEPERDEPIEP HOERA!!! Gezinsbond Lummen blaast dit jaar  100 kaarsjes uit. Voor het 100-jarig bestaan organiseren we een spannende en gezinsvriendelijke activiteit.

Is je ukkepuk een echte coureur? Of scheurt die door de living met de loopfiets? Dan is dit misschien het moment van glorie!!

Op zaterdag 1 april Om 10u gaat het WK loopfietsen van start! De parking van het Oosterhof wordt dan omgetoverd tot velodroom. De “koers” voor de allerkleinsten wordt georganiseerd door Gezinsbond Lummen en Huis van het kind in kader van de activiteit "komen spelen".

Wil jouw ukkepuk graag deelnemen aan deze spannende Koers? Schrijf je dan in via volgende link -->Inschrijvingen Loopfietsrace

  • Wie mag er meedoen? Alle jongens en meisjes van 1 t.e.m. 6 j (kleuterklas)
  • Met welke fiets mag ik meedoen? Je eigen loopfiets, zolang hij maar geen trappers heeft.
  • Moet ik een helm aan? Ja, een helm is verplicht
  • Hoe laat moet ik er zijn? We starten vanaf 10:00, suporters zijn altijd welkom! Na inschrijving krijg je je vertrektijdstip door. De dag zelf 15min voor tijdstip, aanmelden aan onze Gezinsbond-stand.
  • Huldiging? Na elke ronde krijgen alle deelnemers een medaille en diploma, de winnaars worden op het podium verwacht.

Ook zal die dag in het Oosterhof de kinderactiviteit 'komen spelen' georganiseerd worden. Kinderen kunnen met hun ouders terecht voor allerlei leuke activiteiten die te maken hebben met het thema 'bewegen'. De kinderactiviteit is gericht op kinderen van 1 tot 8 jaar, maar broers en zussen zijn zeker ook welkom.

hvhk

 

Meer nieuws